Other Jokes
TAX STRUCTURE IN INDIA, Submitted by Komal
Rate this Joke: 1 out of 5 2 out of 5 3 out of 5 4 out of 5 5 out of 5  Rating   4.09 out of 11 votes cast

1) Q: What are you doing?
Ans: Business.
Tax: PAY PROFESSIONAL TAX!

2) Q: What are you doing in Business?
Ans: Selling the Goods.
Tax: PAY SALES TAX!!

3) Q: From where are you getting Goods?
Ans: From other State/Abroad
Tax: PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Q: What are you getting in Selling Goods?
Ans: Profit.
Tax: PAY INCOME TAX!

5) Q: Where you Manufacturing the Goods?
Ans: Factory.
Tax: PAY EXCISE DUTY!

6) Q: Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans: Yes
Tax: PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

7) Q: Do you have Staff?
Ans: Yes
Tax: PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

8) Q: Doing business in Millions?
Ans: Yes
Tax: PAY TURNOVER TAX!

9) Q: Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans: Yes, for Salary.
Tax: PAY CASH HANDLING TAX!

10) Q: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans: Hotel
Tax: PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

11) Q: Are you going Out of Station for Business?
Ans: Yes
Tax: PAY FRINGE BENEFIT TAX!

12) Q: Have you taken or given any Service/s?
Ans: Yes
Tax: PAY SERVICE TAX!

13) Q: How come you got such a Big Amount?
Ans: Gift on birthday.
Tax: PAY GIFT TAX!

14) Q: Do you have any Wealth?
Ans: Yes
Tax: PAY WEALTH TAX!

15) Q: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans: Cinema or Resort.
Tax: PAY ENTERTAINMENT TAX!

16) Q: Have you purchased House?
Ans: Yes
Tax: PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

17) Q: How you Travel?
Ans: Bus
Tax: PAY SURCHARGE!

18) Q: Any Additional Tax?
Ans: Yes
Tax: PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

19) Q: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans: Yes
Tax: PAY INTEREST & PENALTY!

20) INDIAN: Can I die now??
Ans: wait we are about to launch the funeral tax!!!

Forward this Joke
Sender's Details
From
E-mail Address
Recipient's Details
To
E-mail Address
To
E-mail Address
To
E-mail Address
 
DISCLAIMER: The entire content on this section has been published in an unedited form. Merinews holds no responsibility whatsoever. The expressions in this section are purely of the contributors and are not meant to hurt any individual or community. In case of any objection on the content please feel free to report abuse at info@meririnews.com
visit merinews